Zakelijke en particulier

Say-so heeft voor zowel zakelijke als particuliere klanten een online oplossing. Ben je op zoek naar een portfolio website voor jezelf, of een zakelijke website? Bekijk onze website pakketten en maak de keuze die bij jou past. 

Particuliere website
Je wil graag een website, maar weet niet goed waar je moet beginnen, misschien heb je geen ervaring met het maken en onderhouden van websites, misschien heb je er gewoonweg geen tijd voor. Waar moet je website over gaan? Een portfolio van je zelfgemaakte poppetjes, wil je een blog gaan beginnen? Alles is mogelijk

Zakelijke website
Een bedrijf kan tegenwoordig niet meer zonder website. Je hebt websites die alleen informeren, of misschien zelfs wel een complete webshop hebben. Ook hier is de leidraad; Wat wil je bereiken. Heb je even niet zoveel budget, dan zou ik beginnen met een informerende website, zodat je in ieder geval online bereikbaar en vindbaar bent. Heb je een wat groter budget en wil je online producten gaan verkopen, dan is een webshop ideaal. Say-so biedt voor iedereen een passende online oplossing.

Bekijk de online oplossingen.