Grafische vormgeving

Wat is nu precies ‘Grafische vormgeving’?
Grafische vormgeving is het visueel vormgeven van ideeën in verschillende media, met als doel om mensen iets mee te delen. Dit vereist de inzet van zowel artistieke als technische vaardigheden. Bij grafische vormgeving wordt zowel visuele expressie als creativiteit nagestreefd in de presentatie van tekst en afbeeldingen. (bron Wikipedia)

Waarvoor kun je bij Say-so terecht?

  • Logo en huisstijl: Een compleet nieuw logo, een redesign van je huidige logo en/of een complete huisstijl. Een huisstijl kan onder meer bestaan uit briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, with compliment cards en een wordtemplate.
  • Advertenties: Zwart-wit advertentie in een krant of full color in een glossy magazine. Weet jij wat jouw doelgroep leest?
  • Online advertenties: Dit bestaat meestal uit een bannerset van minimaal 3 formaten voor bijvoorbeeld het Google Display netwerk (maximaal 12 formaten). De meest gebruikte formaten zijn 728×90, 300×250 en 120×600. Welke formaten je exact nodig hebt, ligt aan het medium waar je de banners in gaat zetten. Bijvoorbeeld Google Display netwerk of een affiliate netwerk. Het is ook raadzaam om verschillende versies van een banner te maken, zodat je kan testen welke banner het hoogste CTR (click through ratio) heeft.
  • Flyers en posters: Je product of dienst wat directer aan de man brengen? Een poster of flyer kan je hierbij helpen. Posters zijn er van A4 tot billboard formaat of zelfs nog groter. Schreeuw je boodschap van de daken met gigantische poster langs de snelweg. Deze manier van adverteren is ideaal voor het creëren van naamsbekendheid. Flyers geven je de kans om wat meer te vertellen over jezelf. Laat je flyers huis-aan-huis bezorgen, ga zelf langs de kant van de weg staan bij een evenement (eventueel met vergunning hiervoor) of neem ze mee naar de beurs waar je je potentiële klanten kunt informeren.
  • Jaarverslag en presentaties: Presenteert jouw bedrijf elk jaar een jaarverslag? Laat ons meedenken en we geven een creatieve draai aan de soms wat droge informatie. Heb je een belangrijke presentatie voor de boeg en wil je dat deze er professioneel en verzorgd uitziet? Gebruik Prezi of powerpoint. Wij helpen je graag.
  • Digitaal magazine: Al eens gedacht aan een digitaal magazine? Een digitaal magazine is een mooie manier om je bedrijf op een moderne (en uitgebreide) manier te presenteren. Je kan eenmalig een digitaal magazine uitbrengen, of bijvoorbeel 1x per kwartaal. 

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.