Waarom Say-so?

Onze formule
Goede websites maken, voor een goede prijs. Samen met de klant bepalen we een passende internetstrategie, gebaseerd op de doelstellingen van de klant. Naast websites kun je ook bij Say-so terecht voor je flyers, huisstijl, banners, alles wat je online en offline nodig hebt om je bedrijf wereldkundig te maken. We bieden het complete pakket. Handig, al je zaken op 1 adres.

Missie
Say-so gelooft niet in een eigen missie. Wij willen graag samen met jou een missie aangaan, namelijk zorgen dat jouw website, huisstijl of folder effectief en doeltreffend is. Hiervoor vertalen we jouw wensen naar een concept of product waarvan wij geloven dat het een succes gaat worden. 

Visie
We zijn elke dag bezig met het internet afspeuren naar nieuwe ontwikkelingen binnen de website-wereld. Hoe optimaliseer je nu een website zo goed mogelijk voor bijvoorbeeld je vindbaarheid? Zijn er nog leuke nieuwe plug-ins beschikbaar die geschikt zijn voor een bepaald doel, een specifieke klant? En hoe gaat het met social media? Zijn er nieuwe kanalen beschikbaar waar we marketing-wise gebruik van kunnen maken? Het internet is continu in beweging en daar gaan wij in mee. Door up-to-date te blijven van alle laatste ontwikkelingen op marketing en internet gebied.